Česnekový kapr s kmínem

Kapra nařežeme na podkůvky asi 2 cm silné. Porce potřeme česnekem utřeným se solí a necháme do druhého dne uležet. Hladkou mouku smícháme s pálivou i sladkou paprikou, kmínem, solí a naložené porce ve směsi obalíme. Opékáme v rozpáleném tuku.

Diskuze

6 komentářů

    j
    jankac

    Česnekový kapr s kmínem ma neláka.

    s
    svesticka1234

    Zajímavý recept. Ten musím vyzkoušet. Díky za něj.

    j
    josef7777

    Česnekový kapr je prima recept. Občas dělávám.

    b
    brontik

    jsem dělávala na vánoce chutnalo mi to ale jedla jsem to sama

    x
    xxkouckaxx

    takhle pikantní kapřík – to by mohla být velká bašta !

    a
    aknela11

    kapr – dodá velmi zvláštní chuť je to dobrota

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist