carpaccio-z-cervene-repy.jpg

Carpaccio z červené řepy se zázvorem

Řepu očistíme a nakrájíme na tenké plátky. Ocet s cukrem svaříme, přidáme med, pomerančový džus, tymián, olej, pepř, sůl a sójovou omáčku a vše rozšleháme. Přilijeme šťávu z nastrouhaného a vymačkaného kořene zázvoru. Do marinády naložíme plátky řepy a necháme cca 10 hodin odležet. Podáváme s bagetou...

Diskuze

7 komentářů

    nova2

    Carpaccio z červené řepy jsem jedla na dovolené a můžu doporučit. Je to dobrota.

    m
    magic11

    dělám, ale z vařené červené řepy, ne ze syrové, je to dobrota

    s
    Stendy

    Carpaccio z červené řepy se zázvorem nic pro mne.

    s
    stana1

    Carpaccio z červené řepy se zázvorem – nemusím.

    j
    jankac

    Carpaccio z červené řepy se zázvorem y som rada okúsila.

    g
    glady

    carpaccio z červené řepy dělávám a je skvělé

    l
    lucik21

    Carpaccio z červené řepy se zázvorem vypadá moc dobře

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist