Carpaccio z červené řepy se zázvorem
Řepu očistíme a nakrájíme na tenké plátky. Ocet s cukrem svaříme, přidáme med, pomerančový džus, tymián, olej, pepř, sůl a sójovou omáčku a vše rozšleháme. Přilijeme šťávu z nastrouhaného a vymačkaného kořene zázvoru. Do marinády naložíme plátky řepy a necháme cca 10 hodin odležet. Podáváme s bagetou...
Carpaccio z červené řepy jsem jedla na dovolené a můžu doporučit. Je to dobrota.
dělám, ale z vařené červené řepy, ne ze syrové, je to dobrota
Carpaccio z červené řepy se zázvorem nic pro mne.
Carpaccio z červené řepy se zázvorem – nemusím.
Carpaccio z červené řepy se zázvorem y som rada okúsila.
carpaccio z červené řepy dělávám a je skvělé
Carpaccio z červené řepy se zázvorem vypadá moc dobře