Bůček pečený na zelí se slaninou

Na kostičky nakrájený kousek špeku osmažíme, přidáme zelí, masox a krátce podusíme. Dáme na plech rovnoměrnou vrstvu zelí a poklademe osolenými plátky bůčku. Na ně rozetřeme česnek, posypeme kmínem a trochou majoránky. Podlijeme a pečeme.

Diskuze

9 komentářů

    l
    lidka2

    Tohle dělám a je to opravdu dobrota – utáhnete na to chlapa jako nic 🙂

    x
    xxkouckaxx

    Bůček pečený na zelí – tohle jídlo musím brzy vyzkoušet

    k
    krockovapavla

    Tento bůček je opravdu vynikající. Mňam.

    x
    xxkouckaxx

    úplně cítím tu vůni , bůček je dobrý sám o sobě a k tomu zelíčko – mňam

    k
    Karunka

    Určitě to bude výborné, škoda, že je to tak nezdravé (:

    b
    brontik

    to miluji moc a doma to vařím často

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist