Bruschetta s kaki a mozzarellou
Plátky ciabatty potřeme olivovým olejem, poklademe na kostičky nakrájeným ovocem a mozzarellou. Pečeme 10-15 minut v předehřáté troubě na 190–200 stupňů, dokud se sýr nerozteče a ciabatta je nahnědlá a křupavá.
Jemná kynutá bábovka s rozinkami
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
1 hodina středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina obtížné
Jánošíkova placka se sýrem a brambory
1 hodina snadné
Cizrnové medailonky s jogurtovým dipem
1 hodina středně těžké
Plátky ciabatty potřeme olivovým olejem, poklademe na kostičky nakrájeným ovocem a mozzarellou. Pečeme 10-15 minut v předehřáté troubě na 190–200 stupňů, dokud se sýr nerozteče a ciabatta je nahnědlá a křupavá.
z tohoto znám jen mozzarelu
kaki je strašně zdravé a dobré ovoce
Kaki jsem nikdy nejedla, ale recept by stál za vyzkoušení.
Kaki jsem ještě nikdy ani nekupovala a tak bych možná tento recept vyzkoušela.
bruschetta s kaki a mozzarellou, tento recept neznám