bruschetta.jpg

Bruschetta s kaki a mozzarellou

Plátky ciabatty potřeme olivovým olejem, poklademe na kostičky nakrájeným ovocem a mozzarellou. Pečeme 10-15 minut v předehřáté troubě na 190–200 stupňů, dokud se sýr nerozteče a ciabatta je nahnědlá a křupavá.

Diskuze

6 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    z tohoto znám jen mozzarelu

    m
    martinnatr

    kaki je strašně zdravé a dobré ovoce

    l
    lidka2

    Kaki jsem nikdy nejedla, ale recept by stál za vyzkoušení.

    e
    Elisa19

    Kaki jsem ještě nikdy ani nekupovala a tak bych možná tento recept vyzkoušela.

    l
    lucik21

    bruschetta s kaki a mozzarellou, tento recept neznám

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist