Bramborové vdolky s jablky
Těsto: 350 g polohrubé mouky, 350 g hladké mouky, 350 g vařených brambor ve slupce, 1 vejce, 1 kostka čerstvého droždí, 250 ml mléka, 125 g cukru krupice, 30 g rostlinného tuku sůl Jablková povidla: 800 g jablek, 200...
Jemná kynutá bábovka s rozinkami
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
1 hodina středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina obtížné
Jánošíkova placka se sýrem a brambory
1 hodina snadné
Cizrnové medailonky s jogurtovým dipem
1 hodina středně těžké
Těsto: 350 g polohrubé mouky, 350 g hladké mouky, 350 g vařených brambor ve slupce, 1 vejce, 1 kostka čerstvého droždí, 250 ml mléka, 125 g cukru krupice, 30 g rostlinného tuku sůl Jablková povidla: 800 g jablek, 200...
Bramborové vdolky s jablky – to bramborové těsto vypadá zajímavě !
Díky za recept. určitě vyzkouším. Vdolečky máme doma rádi.
tak vdolky z bramborového těsta jsem ještě nezkoušela
Mňam mám obrovskou a velkou chuť na vdolky.
tak tohle by mohla být velká bašta – musím vyzkoušet !