bramborove-sufle-s-hermelinem-352x198.jpg

Bramborové suflé s hermelínem

Brambory oloupejte, překrájejte, zalijte horkou vodou, osolte a uvařte hodně doměkka. Rozšťouchejte je s horkou smetanou a máslem na kaši, podle chuti ji osolte, opepřete, vmíchejte muškátový oříšek a nechte je trochu zchladnout. Pak vmíchejte žloutky, solamyl, dvě třetiny sýra nakrájeného na kostičky...

Diskuze

1 komentář

    b
    bobina1

    Ještě jsem nejedla.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist