Bramborové pirožky s masem a kmínem

Brambory nastrouháme, osolíme, přidáme mouku, máslo a vypracujeme těsto, které vyválíme zhruba na 4mm silný plát. Vykrajujeme čtverce 10 x 10cm, do středu dáme umleté kuřecí maso a přehneme do trojúhelníku. Pirohy potřeme bílkem, okmínujeme a pečeme asi 15 minut dozlatova ve...

Diskuze

1 komentář

    www

    Prosím, co je to „mocinky“…?

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist