Bramborák z kapra a se slaninou

Nastrouhejte brambory obdobně jako při přípravě klasického bramboráku. Brambory společně s dalšími ingrediencemi promíchejte s kaprem či Kapřím v poměru 1:1, ale spíše se dává o něco více brambor. Mlékem můžeme naředit tak, aby vznikla řidší hmota, ze které vytvořte na pánvi placky a opečte z obou...

Diskuze

13 komentářů

    j
    jenetka

    Je to netradiční, ale vyplatí se to zkusit.

    g
    glady

    Zajímavý recept. Určitě ho vyzkouším a třeba i zařadím do našeho jídelníčku.

    c
    chiappa

    zajímavý recept, možná že ho někdy vyzkouším 🙂

    k
    krockovapavla

    Tohle jídlo mi vůbec ale vůbec nezachutnalo:(

    x
    xxkouckaxx

    tak jsem chtěla zkusit , ale bylo mi řečeno ať neplýtvám kapříkem 🙂 !

    j
    josef7777

    Bramborák z kapra vypada velmi zajimave, jeste jsem nepripravoval, ale vyzkousim.

    m
    maruskaji

    Zajimavy recept. Tohle jsem opravdu jeste nezkousela, je to pro mne novinka. Urcite nekdy vyzkousim.

    x
    xxkouckaxx

    docela by mně zajímalo jakou má tohle jídlo chuť !

    j
    jijina

    Určitě to může být dobré, ale bála bych se kostí. Možná by šla použít i jiná ryba, která nemá tolik kostí, nevím.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist