Bramborák z kapra a se slaninou
Nastrouhejte brambory obdobně jako při přípravě klasického bramboráku. Brambory společně s dalšími ingrediencemi promíchejte s kaprem či Kapřím v poměru 1:1, ale spíše se dává o něco více brambor. Mlékem můžeme naředit tak, aby vznikla řidší hmota, ze které vytvořte na pánvi placky a opečte z obou...
Je to netradiční, ale vyplatí se to zkusit.
Zajímavý recept. Určitě ho vyzkouším a třeba i zařadím do našeho jídelníčku.
zajímavý recept, možná že ho někdy vyzkouším 🙂
Tohle jídlo mi vůbec ale vůbec nezachutnalo:(
tak jsem chtěla zkusit , ale bylo mi řečeno ať neplýtvám kapříkem 🙂 !
Bramborák z kapra vypada velmi zajimave, jeste jsem nepripravoval, ale vyzkousim.
Zajimavy recept. Tohle jsem opravdu jeste nezkousela, je to pro mne novinka. Urcite nekdy vyzkousim.
docela by mně zajímalo jakou má tohle jídlo chuť !
Určitě to může být dobré, ale bála bych se kostí. Možná by šla použít i jiná ryba, která nemá tolik kostí, nevím.