Bramborák s uzeným masem a majoránkou

Syrové oškrábané brambory spolu s vařenými brambory najemno nastrouháme do mísy. Přidáme vařené uzené maso nakrájené na kostičky, vejce a mouku. Osolíme, okořeníme a důkladně promícháme. Poté v menších dávkách lijeme na pánev s horkým sádlem či olejem. Opékáme dozlatova z obou stran.

Diskuze

7 komentářů

    s
    svesticka1234

    Bramboráky jsou výborné a s uzeným masem jsou ještě lepší.

    x
    xxkouckaxx

    Bramborák s uzeným masem – takové jídlo já mám moc ráda !

    l
    lenatrunda

    bramboráky máme všichni moc rádi,děláme je dost často

    d
    Daimon

    Stejně tak jako většina Čechů, i já a můj přítel milujeme bramboráky na všemožné způsoby. Ať už ty klasické, nebo s kysaným zelím, nebo právě s uzeným masem, které jsme si oblíbili ze všeho nejvíce, jsou velmi šťavnaté a určitě jimi neurazíte žádnou návštěvu… je to poměrně rychlá a levná večeře… 🙂

    m
    Marie1945

    Bramboráky máme moc rádi a s uzeným můžou být ještě lepší.Jen aby se uzené moc nepřipékalo…

    a
    aknela11

    celá rodina. Jen nepřidávám uzené.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist