Bramborák s uzeným masem a majoránkou
Syrové oškrábané brambory spolu s vařenými brambory najemno nastrouháme do mísy. Přidáme vařené uzené maso nakrájené na kostičky, vejce a mouku. Osolíme, okořeníme a důkladně promícháme. Poté v menších dávkách lijeme na pánev s horkým sádlem či olejem. Opékáme dozlatova z obou stran.
Bramboráky jsou výborné a s uzeným masem jsou ještě lepší.
Bramborák s uzeným masem – takové jídlo já mám moc ráda !
bramboráky máme všichni moc rádi,děláme je dost často
Stejně tak jako většina Čechů, i já a můj přítel milujeme bramboráky na všemožné způsoby. Ať už ty klasické, nebo s kysaným zelím, nebo právě s uzeným masem, které jsme si oblíbili ze všeho nejvíce, jsou velmi šťavnaté a určitě jimi neurazíte žádnou návštěvu… je to poměrně rychlá a levná večeře… 🙂
Bramboráky máme moc rádi a s uzeným můžou být ještě lepší.Jen aby se uzené moc nepřipékalo…
celá rodina. Jen nepřidávám uzené.