Boršč se sýrem a cuketou

Všechnu zeleninu nakrájíme na malé kousky (kromě rajčat), vložíme do vařícího vývaru a vaříme do změknutí zeleniny. Přidáme světlou jíšku (z másla a mouky) a přidáme do polévky, vložíme oloupaná a na kousky nakrájená rajčátka, nasekanou petrželku, osolíme, opepříme a vlijeme hrnek mléka se sýrem...

Diskuze

14 komentářů

    s
    stana1

    Boršč se sýrem a cuketou – tak tento bych rád ochutnal.

    l
    ladouch

    Mám raději klasický boršč bez sýra.

    l
    lidka2

    Boršč miluje celá naše rodina, ale zůstanu u svého osvědčeného receptu bez cukety a fazolek 🙂

    g
    glady

    Zajímavý recept. Určitě ho vyzkouším a třeba i zařadím do našeho jídelníčku.

    x
    xxkouckaxx

    Vynikající polévka, která zasytí i ty největší jedlíky – tuhle musím vyzkoušet !

    m
    magic11

    Do boršče to má daleko, ale jako varianta polévkové večeře dobré 🙂

    k
    krockovapavla

    Velmi zajímavý a přitom tak moc chutný recept.

    a
    aknela11

    se sýrem – skvělá změna. Určitě vyzkouším a doporučím dál

    d
    Daimon

    Tuto polévku dělám opravdu moc ráda. Sice nepatří zrovna k těm nejlevnějším, ale výsledek stojí za to 🙂 chutná celé rodině a i když jí uvařím opravdu kotel, tak u nás niky dlouho nevydrží. Ale hlavně mě u tohoto receptu zaujala surovina, a to sýr, který se také do polévky může přidávat, to musím také vyzkoušet 🙂

    x
    xxkouckaxx

    tohle musí být veliká dobrota – určitě vyzkouším !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist