Boršč se sýrem a cuketou
Všechnu zeleninu nakrájíme na malé kousky (kromě rajčat), vložíme do vařícího vývaru a vaříme do změknutí zeleniny. Přidáme světlou jíšku (z másla a mouky) a přidáme do polévky, vložíme oloupaná a na kousky nakrájená rajčátka, nasekanou petrželku, osolíme, opepříme a vlijeme hrnek mléka se sýrem...
Boršč se sýrem a cuketou – tak tento bych rád ochutnal.
Mám raději klasický boršč bez sýra.
Boršč miluje celá naše rodina, ale zůstanu u svého osvědčeného receptu bez cukety a fazolek 🙂
Zajímavý recept. Určitě ho vyzkouším a třeba i zařadím do našeho jídelníčku.
Vynikající polévka, která zasytí i ty největší jedlíky – tuhle musím vyzkoušet !
Do boršče to má daleko, ale jako varianta polévkové večeře dobré 🙂
Velmi zajímavý a přitom tak moc chutný recept.
se sýrem – skvělá změna. Určitě vyzkouším a doporučím dál
Tuto polévku dělám opravdu moc ráda. Sice nepatří zrovna k těm nejlevnějším, ale výsledek stojí za to 🙂 chutná celé rodině a i když jí uvařím opravdu kotel, tak u nás niky dlouho nevydrží. Ale hlavně mě u tohoto receptu zaujala surovina, a to sýr, který se také do polévky může přidávat, to musím také vyzkoušet 🙂
tohle musí být veliká dobrota – určitě vyzkouším !