Biftek se žampióny a pórkem

Maso nakrájené na plátky, mírně naklepeme a potřeme olejem. Necháme chvíli odležet. Poté maso osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem. Takto připravené maso zprudka opečeme na rozpáleném oleji po obou stranách a hotové udržujeme v teple. Na výpeku orestujeme na plátky nakrájené žampióny, česnek,...

Diskuze

8 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Biftek se žampióny – pravá svíčková + houby , to bude bašta !

    x
    xxkouckaxx

    Biftek se žampióny -tak takovou mňamku bych si hned dala !

    x
    xxkouckaxx

    narazila jsem na pěkné zadní hovězí , tak to vyzkouším

    k
    krockovapavla

    Tohle mi bohužel vůbec nezachutnalo…

    x
    xxkouckaxx

    olalá ! tohle vypadá opravdu moc lákavě – houbičky my rádi

    a
    aknela11

    se žampiony – to bude dobrý obídek. Už se na něj těším

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist