Bezové víno s rumem

Bez opláchneme, lehce rozmačkáme a spolu s vodou 10 minut vaříme. Poté směs scedíme, přidáme cukr a vaříme 5 minut. Necháme vychladnout a nakonec přidáme rum.

Diskuze

6 komentářů

    l
    lidka2

    Recept s rumem neznám, já mám už léta jiný recept.

    k
    karkulkaa

    vypadá jednoducho a može byt supeeer

    k
    krockovapavla

    No tento recept je opravdu výborný a naprosto dokonalý.

    x
    xxkouckaxx

    víno ? mně to přijde jako chutný , zdravotní likér

    a
    aknela11

    víno zkoušel můj tatínek, ale nedopadlo to dobře. Dám mu tento recept

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist