bananovy-dzem.jpg

Banánová přesnídávka s rumem a skořicí

Oloupané banány nakrájíme, rozvaříme s 1 litrem vody a pomalu vaříme dohusta. Pak přidáme cukr, citrónovou šťávu a hřebíček, přivedeme k varu a hned plníme do nahřátých skleniček. Rum přidáváme až nakonec.

Diskuze

10 komentářů

    r
    relaxb

    Džemy děláme domácí z našeho ovoce ze zahrádky, banánový jsem ještě nejedla. Vyzkouším.

    m
    martinnatr

    zajímavé, stojí za vyzkoušení

    l
    ladouch

    Určitě ho vyzkouším, musí být moc dobrý.

    l
    lidka2

    Džem jsem měla ráda jako malá, teď ho skoro nejím, ale recept vypadá zajímavě.

    v
    viki11

    Džem z banánů s rumem je opravdová lahůdka.

    g
    glady

    Džem z banánů jsem ještě neochutnala, ale banány mám ráda takže to může být dobré. A ten rum to jistě krásně ovoní.

    l
    lucik21

    džem z banánů vidím a čtu poprvé, ale vyzkouším ho

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist