Banánová přesnídávka s rumem a skořicí
Oloupané banány nakrájíme, rozvaříme s 1 litrem vody a pomalu vaříme dohusta. Pak přidáme cukr, citrónovou šťávu a hřebíček, přivedeme k varu a hned plníme do nahřátých skleniček. Rum přidáváme až nakonec.
Jemná kynutá bábovka s rozinkami
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
1 hodina středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina obtížné
Jánošíkova placka se sýrem a brambory
1 hodina snadné
Cizrnové medailonky s jogurtovým dipem
1 hodina středně těžké
Oloupané banány nakrájíme, rozvaříme s 1 litrem vody a pomalu vaříme dohusta. Pak přidáme cukr, citrónovou šťávu a hřebíček, přivedeme k varu a hned plníme do nahřátých skleniček. Rum přidáváme až nakonec.
Džemy děláme domácí z našeho ovoce ze zahrádky, banánový jsem ještě nejedla. Vyzkouším.
zajímavé, stojí za vyzkoušení
Určitě ho vyzkouším, musí být moc dobrý.
Džem jsem měla ráda jako malá, teď ho skoro nejím, ale recept vypadá zajímavě.
Džem z banánů s rumem je opravdová lahůdka.
Džem z banánů jsem ještě neochutnala, ale banány mám ráda takže to může být dobré. A ten rum to jistě krásně ovoní.
džem z banánů vidím a čtu poprvé, ale vyzkouším ho