Banánová přesnídávka s rumem a skořicí
Oloupané banány nakrájíme, rozvaříme s 1 litrem vody a pomalu vaříme dohusta. Pak přidáme cukr, citrónovou šťávu a hřebíček, přivedeme k varu a hned plníme do nahřátých skleniček. Rum přidáváme až nakonec.
Vepřová panenka s hrozny a šalotkami
2 hodiny středně těžké
Provensálské brambory s rajčaty a smetanou
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
2 hodiny středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
Hovězí na houbách s těstovinami
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
Oloupané banány nakrájíme, rozvaříme s 1 litrem vody a pomalu vaříme dohusta. Pak přidáme cukr, citrónovou šťávu a hřebíček, přivedeme k varu a hned plníme do nahřátých skleniček. Rum přidáváme až nakonec.
Džemy děláme domácí z našeho ovoce ze zahrádky, banánový jsem ještě nejedla. Vyzkouším.
zajímavé, stojí za vyzkoušení
Určitě ho vyzkouším, musí být moc dobrý.
Džem jsem měla ráda jako malá, teď ho skoro nejím, ale recept vypadá zajímavě.
Džem z banánů s rumem je opravdová lahůdka.
Džem z banánů jsem ještě neochutnala, ale banány mám ráda takže to může být dobré. A ten rum to jistě krásně ovoní.
džem z banánů vidím a čtu poprvé, ale vyzkouším ho