Bambuchy s brynzou a kysaným mlékem

Vychladlé brambory oloupeme a najemno nastrouháme, osolíme, doplníme vejcem, moukou a vypracujeme polotuhé těsto. Z něj vykrajujeme lžící namočenou v tuku oválné kousky, které smažíme dozlatova po obou stranách v rozpáleném oleji.

Diskuze

5 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    doplníme brynzou, nakládanou zeleninou a zapíjíme kyškou – to je tak zdravé až na to nemám chuť 🙂 !

    j
    jijina

    tak bambuchy neznám, určitě vyzkouším

    a
    aknela11

    vyzkouším

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist