Balatonská pomazánka s brynzou a cibulkou
Zelenou cibulku nasekáme ručně nebo rozmixujeme na jemno. Přidáme brynzu, pomazánkové máslo a koření a promixujeme na jemnou hmotu. Mažeme na tmavý chléb nebo na ciabattu ve třech vyhotoveních: na chleby položíme plátky rajčete nebo kolečka zelené papriky nebo na kostičky...
Balatonská pomazánka ma nenadchla, aby som ju robila.
Brynzu i pokrmy z ní miluju, takže určitě vyzkouším i tuhle pomazánku.
Balatonská pomazánka – asi ji vyzkouším , ale s tvarohem místo brynzy !
pomazánka – velmi chutná a rychlá pomazánka – doporučuji
brynzu jsem bohužel nikdy nejedla , takže neznám její chuť
Je to podobné budapešťské pomazánce, ale trochu jiné suroviny, určitě dobré.
tak tohle musí být na tmavém pečivu velice dobré – hned bych si dala !