Balatonská pomazánka s brynzou a cibulkou

Zelenou cibulku nasekáme ručně nebo rozmixujeme na jemno. Přidáme brynzu, pomazánkové máslo a koření a promixujeme na jemnou hmotu. Mažeme na tmavý chléb nebo na ciabattu ve třech vyhotoveních: na chleby položíme plátky rajčete nebo kolečka zelené papriky nebo na kostičky...

Diskuze

10 komentářů

    j
    jankac

    Balatonská pomazánka ma nenadchla, aby som ju robila.

    l
    lidka2

    Brynzu i pokrmy z ní miluju, takže určitě vyzkouším i tuhle pomazánku.

    x
    xxkouckaxx

    Balatonská pomazánka – asi ji vyzkouším , ale s tvarohem místo brynzy !

    a
    aknela11

    pomazánka – velmi chutná a rychlá pomazánka – doporučuji

    x
    xxkouckaxx

    brynzu jsem bohužel nikdy nejedla , takže neznám její chuť

    l
    ladouch

    Je to podobné budapešťské pomazánce, ale trochu jiné suroviny, určitě dobré.

    x
    xxkouckaxx

    tak tohle musí být na tmavém pečivu velice dobré – hned bych si dala !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist