vanocni-cukrovi.jpg

Anýzové cukroví

Celá vejce a žloutky šleháme do zhoustnutí ve vodní lázni. Poté odstavíme, po vychladnutí přidáme po částech mouku a trochu tlučeného anýzu. Vypracujeme těsto, ze kterého vyválíme válečky o průměru asi 3 – 4 cm. Dáme je na tukem vymazaný plech a upečeme dorůžova. Po upečení...

Diskuze

8 komentářů

    j
    jankac

    Anýzky som ešte nerobila, lebo ich nemám rada.

    m
    martinnatr

    zajímavý recept, možná vyzkouším

    g
    glady

    Určitě tento recept vyzkoušíme. Líbí se mi.

    l
    lidka2

    Opravdu je to díky tomu anýzu méně tradiční druh cukroví – má samozřejmě své příznivce stejně jako odpůrce. Voní prostě „jinak“ 🙂

    k
    krockovapavla

    Tento druh cukroví jsem nikdy neměla moc ráda a ani je nedělám.

    l
    ladouch

    Niky jsem je nedělala, ale ochutnala u známých a byl moc dobré.

    b
    Bobina1

    Anýzky nejsou špatné, ale moc je nemusím.

    l
    lucik21

    anýzky jsem ještě nikdy nedělala, ale zkusím je

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist