Anýzové cukroví
Celá vejce a žloutky šleháme do zhoustnutí ve vodní lázni. Poté odstavíme, po vychladnutí přidáme po částech mouku a trochu tlučeného anýzu. Vypracujeme těsto, ze kterého vyválíme válečky o průměru asi 3 – 4 cm. Dáme je na tukem vymazaný plech a upečeme dorůžova. Po upečení...
Anýzky som ešte nerobila, lebo ich nemám rada.
zajímavý recept, možná vyzkouším
Určitě tento recept vyzkoušíme. Líbí se mi.
Opravdu je to díky tomu anýzu méně tradiční druh cukroví – má samozřejmě své příznivce stejně jako odpůrce. Voní prostě „jinak“ 🙂
Tento druh cukroví jsem nikdy neměla moc ráda a ani je nedělám.
Niky jsem je nedělala, ale ochutnala u známých a byl moc dobré.
Anýzky nejsou špatné, ale moc je nemusím.
anýzky jsem ještě nikdy nedělala, ale zkusím je