Andělské zvony

Na rozehřátém oleji zesklovatíme kostičky cibule a papriky. Bůček nakrájíme na kostičky, osolíme, okmínujeme a posypeme grilovacím kořením. Přidáme na pánev a promícháme. Osmahneme a zalijeme troškou teplé vody.  Za občasného podlévání a míchání dusíme do měkka. Pod masem musí vzniknout hnědá, hustá šťáva....

Diskuze

5 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Andělské zvony – to kysané zelí vypadá opravdu moc dobře

    c
    chiappa

    velmi zajímavý recept, určitě jej někdy v budoucnu zkusím 🙂

    k
    krockovapavla

    Krásný poetický název a výborné jídlo.

    x
    xxkouckaxx

    tak tohle by mohlo být zajímavé jídlo , klasika trochu jinak !

    l
    ladouch

    Také děláme podobnou baštu, je to vynikající.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist