Americké KFC kuře s podmáslím a česnekem
Kuřecí porce ponoříme do podmáslí, necháme uležet 2-3 hodiny a několikrát obrátíme. Smícháme mouku s ostatními přísadami a okapané kousky masa obalíme v ochucené mouce. Smažíme na oleji, nebo ve fritovacím hrnci na 180 °C. Kuře podáváme s bramborovou kaší nebo podle vlastní fantazie. ...
Já nesnáším podmáslí, ale moje maminka ho miluje, takže to stojí za vyzkoušení.
Zajímavý recept. Určitě jej vyzkouším a třeba zařadím do našeho jídelníčku.
Americké KFC kuře – musím to konečně vyzkoušet , kupované nám chutná !
Miluju KFC a miluju i tento výborný recept.
Díky za recept. Kuře z KFC máme moc rádi.
To zní báječně, jednou za čas do KFC zajdu,ale teď už nemusím. 🙂
Oni tam opravdu dávají česnek?! Fu, to už si kupovat nebudu.
Vypadá to jedle, určitě zkusím.
to podmáslí je dost zajímavé , mohla by to být bašta
chutnat dětičkám
kura z KFC mám rada