Alfrédovy panenky s cibulí a smetanou

Maso nakrájíme na plátky, které opečeme na oleji. Osolíme a opepříme. Polovinu masa z pánve (opečeného) vyjmeme do zapékací mísy, a na prázdné místo v pánvi dáme asi půl kila nakrájené cibule na plátky. Orestujeme a částí cibule pokryjeme maso v misce. Posypeme rozdrceným tymiánem...

Diskuze

4 komentáře

    l
    lidka2

    Mám radši pikantnější způsoby úpravy vepřového než je tenhle.

    x
    xxkouckaxx

    Alfrédovy panenky – no nevím , moc se mi nelíbí ten tymián , ale jinak to vypadá dpbře

    k
    krockovapavla

    Tento recept je opravdu výborný, doporučuji.

    x
    xxkouckaxx

    vypadá to zajímavě , ale svíčkové mi na to přijde škoda

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist