bramborove-knedliky.jpg

Rychlé domácí bramborové knedlíky

Nastrouhané vařené brambory promícháme s vejcem, solí, krupicí a moukou, případně přidáme škrobovou moučku.  Ze vzniklého těsta tvoříme knedlíky, které na povrchu  omoučíme a vaříme ve vroucí osolené vodě 15-20 minut. Vařené knedlíky lehce pomastíme, aby neosychaly.

Diskuze

5 komentářů

    l
    ladouch

    Tohle je klasika, taky je tak dělám.

    l
    lucik21

    Bramborové knedlíky moc nemusíme

    l
    lidka2

    Tohle je klasika, máme je rádi – střídám je s chlupatými knedlíky nebo dělám špalíčky.

    b
    Bobina1

    Bramborové knedlíky dělávám. Máme je rádi. Jsou lehoučké.

    g
    glady

    znám stejný recept na bramborové knedlíky….jsou moc dobré……

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist