Tarator s ořechy a koprem

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Salátové okurky opláchneme a nastrouháme. Přimícháme jogurt, kefír a nasekaný kopr. Studenou polévku osolíme, opepříme, přidáme propasírovaný česnek a vmícháme lžíci oleje. Celou směs dobře promícháme a dáme vychladit do ledničky. Podáváme s bílým chlebem nebo opečenými toasty....

Diskuze

6 komentářů

    l
    lucik21

    zajímavé ingredience, ale třeba to bude dobré

    k
    krockovapavla

    Tohle jídlo je opravdu zajímavé, ale zatím ho neznám.

    x
    xxkouckaxx

    podobný recept jsem už někde četla – to by asi nebylo pro nás

    l
    ladouch

    Moc dobré, jedla jsem ho na dovolené.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist