Tarator s ořechy a koprem

Suroviny

okurka

2 ks

česnek

2 stroužky

bílý jogurt

250 g

kefír

50 ml

pepř

kopr

1 svazek

vlašské ořechy

olivový olej

1 PL

sůl

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Salátové okurky opláchneme a nastrouháme. Přimícháme jogurt, kefír a nasekaný kopr.

Studenou polévku osolíme, opepříme, přidáme propasírovaný česnek a vmícháme lžíci oleje.

Celou směs dobře promícháme a dáme vychladit do ledničky. Podáváme s bílým chlebem nebo opečenými toasty.

Před podáváním každou porci posypeme nasekanými vlašskými ořechy.
Můžeme ozdobit plátkem citronu.

Hodnocení

4.9  Hodnoceno: 9x |  Nehutnalo
12345
Chutnalo
8.2.2012 9:59| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist