Plněné vepřové se švestkami na víně
Troubu vyhřejeme na 180°C, rýži uvaříme podle návodu na obalu. Dlouhým nožem vyřízneme ve filetu kapsu a naplníme ji švestkami. Zprudka ji opečeme z obou stran na rozpáleném oleji, poté pečeme 25 minut v troubě. Zbývající švestky pokrájíme, krátce osmažíme na tuku...
Dovedu si představit, že tohle by mi moc chutnalo!
nikdy jsem nezkoušela, ochutnala bych
Zajímalo by mě jak to chutná. Doma občas děláme jako jednohubku sušenou švestku obalenou v anglické slaniny, trošku orestovanou na pánvy.
Já bych si to dala, ale zbytek rodiny odmítá kombinaci maso a ovoce.
Plněné vepřové se švestkami na víně se zdá být velmi lákavá kominace. Brzy vyzkouším uvařit.
Takovým jídlem bych nepohrdla, i fotka vypadá hodně lákavě!
Plněné vepřové se švestkami na víně může být dobré, vyzkouším
tot jídlo mně teda láká moc…úplně mám na něj chuť
Plněné vepřové se švestkami na víně mně neláká.