pln-ne_vep-ove_se_-vestkami_na.jpg

Plněné vepřové se švestkami na víně

Troubu vyhřejeme na 180°C, rýži uvaříme podle návodu na obalu. Dlouhým nožem vyřízneme ve filetu kapsu a naplníme ji švestkami. Zprudka ji opečeme z obou stran na rozpáleném oleji, poté pečeme 25 minut v troubě. Zbývající švestky pokrájíme, krátce osmažíme na tuku...

Diskuze

10 komentářů

    l
    lidka2

    Dovedu si představit, že tohle by mi moc chutnalo!

    m
    martinnatr

    nikdy jsem nezkoušela, ochutnala bych

    a
    Aine

    Zajímalo by mě jak to chutná. Doma občas děláme jako jednohubku sušenou švestku obalenou v anglické slaniny, trošku orestovanou na pánvy.

    l
    ladouch

    Já bych si to dala, ale zbytek rodiny odmítá kombinaci maso a ovoce.

    v
    viki11

    Plněné vepřové se švestkami na víně se zdá být velmi lákavá kominace. Brzy vyzkouším uvařit.

    l
    lidka2

    Takovým jídlem bych nepohrdla, i fotka vypadá hodně lákavě!

    l
    lucik21

    Plněné vepřové se švestkami na víně může být dobré, vyzkouším

    g
    glady

    tot jídlo mně teda láká moc…úplně mám na něj chuť

    b
    Bobina1

    Plněné vepřové se švestkami na víně mně neláká.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist