kapani.jpg

Kapání do polévky

Vejce rozšleháme v misce s vodou nebo mlékem. Přidáme tolik hrubé mouky, aby vzniklo mírně zahoustlé těsto. Necháme pomalu odkapávat přes vidličku do vařící polévky. V polévce se vytvoří drobné nepravidelné nudličky.

Diskuze

6 komentářů

    l
    lidka2

    Kapání dělám s mlékem, u nás je to oblíbená zavářka.

    l
    ladouch

    Také ho dělám, děti to mají rády.

    b
    Bobina1

    Kapání do polévky – dobrá zavářka.

    l
    lucik21

    Kapání do polévky dělávám

    s
    soffie

    já dávám i kapku oleje a dělám jej přes cedník na halušky….

    s
    Stendy

    Kapání do polévky – klasika.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist