Hranolky z celeru s kořením
Celer oloupeme, očistíme a nakrájíme na plátky silné cca 1 cm. Z plátků nakrájíme hranolky cca 1×1 cm silné. Hranolky vložíme na 2-3 minuty do vroucí vody, poté je scedíme a dobře okapané smícháme s olejem a kořením. Hranolky rozprostřeme na plech a pečeme v rozpálené...
Hranolky z celeru by som nerobila, lebo zeler neznášam.
Hranolky z celeru? No, nevím, jestli by je u nás někdo jedl. Dělávám celerovou pomazánku, ta je dobrá. Ale vyzkouším.
Hranolky z celeru jsem dělala a jsou moc dobré
Já je mám také ráda, ale zbytek rodiny bych nenadchla.
Ceeler nakrájím na hranolky a smažím v oleji, osuším v ubrousku a okořením. Jsou vynikající, samotné nebo jako příloha např. k pečenému kuřeti.
hranolky z celeru jsem ještě nezkoušela,ale určitě je vyzkouším,celer mám moc ráda,,,,,
Hranolky z celeru mohou být dobré, ale manžel by je asi nejedl.