Hovězí guláš
V hrnci dozlatova orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli na oleji nebo sádle. Přidáme maso, které musí být nakrájené na zhruba stejné kousky a osmahneme dorůžova. Přidáme papriku, kmín, sůl a pepř – podle chuti. Podlijeme vodou a dusíme. Aranžmá jídla na talíři –...
Klasika, hovězí guláš vařím ráda, už ho dělám hlavně v papiňáku.
Takhle má vypadat dobrý guláš.
občas ho dělám, ale u nás je oblíbenější z vepřové plece
mnam, gulasek bych si dala, s cerstvym chlebikem k tomu…
Guláše vařím často a ráda a je to i praktické,že si ho můžu udělat dopředu,když jdu o víkendu do práce.
Hovezi gulas mam moc rada,zase ho brzo uvarim 🙂
Máme rádi hovězí guláš z klížky,super.
Dělal jsem guláž podle tohoto receptu a musím říct, že ho celá rodina ocenila. Hlavně to že se dělá na sádle tomu dává hodně.
Taky ho dělám doma velice často, ale ne na sádle spíše na oleji:)
Guláš můžeme a já ho zahušťuji strouhaným chlebem, je to mňamka.
Hovězí guláš je výborný.Doma se po něm jen zapráší.
je klasika, i když poslední dobou dělám spíš z vepřového (z hovězího bych se nedoplatila, protože 400 g porce by u nás byla pro 2 lidi…)
Klasika. Guláš je u nás doma oblíben hlavně muži.I mně chutná. Ten brambor vyzkouším.