grilovany-kralik.jpg

Grilovaný králík s tymiánem a vínem

Králíka naporcujeme, posypeme tymiánem a vložíme do hrnce. Víno a sójovou omáčku smícháme, okořeníme mletým i celým pepřem. Nálev svaříme a ještě horký nalijeme na maso. Přikryjeme poklicí a dáme do lednice na 24 hodin. Před grilováním osušíme, opepříme a potřeme olejem. Při grilování potíráme nálevem.

Diskuze

8 komentářů

    nova2

    Grilovaný králík s tymiánem vypadá moc dobře, ráda bych ochutnala.

    j
    jankac

    Grilovaný králíka aj ja robievam v trúbe, aby celkom nevyschol.

    l
    lidka2

    Zajímavý recept, ani by mě nenapadlo grilovat králíka a přitom to bude určitě moc dobré.

    Viky17

    Grilovaný králík – králíka máme moc rádi, vždy ho ale pečeme v troubě, grilovat mě ho nenapadlo, protože jsem si myslela, že jeho maso je na to příliš suché.

    l
    lucik21

    Grilovaného králíka jsem neměla, ani na něho nemám chuť

    b
    Bobina1

    Když je dobře králík udělaný, tak je moc dobrý.

    s
    Stendy

    Grilovanýho králika jsem ještě nejedl.

    l
    ladouch

    Králíka mám ráda na všechny způsoby.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist