Divočák na kořeněné omáčce
Maso na pánvi orestujeme. Do hrnce dáme sádlo, cibuli, mrkev, petržel, špek, jalovec, nové koření, pepř celý, tymián, bobkový list, badyán. To vše osmažíme,přidáme trochu cukru,znova osmažíme,přilijeme kečup,víno,šťávu z pomeranče a šípkovou marmeládu. Maso k tomu přidáme,a dusíme do měkka. Nakonec zahustíme...
na to bych měla chuť, super
To je dilema divaočák na šípkové nebo se zelím….
Šípkovou omáčku jsem ještě nedělala. Určitě zkusím.
Manžel je myslivec, takže divočák není problém, ale on to nesmí má dnu.
Tímhle receptem bych potěšila mužskou část rodiny, ale mě to zase tolik neláká.
Možná, že by šlo vyjímečně nahradit maso klasickým vepřovým.
Tak ještě mít maso z divočáka a šípek.