Boloňské špagety s lečem a bazalkou
Na oleji necháme zesklovatět cibuli nadrobno nakrájenou a přidáme namleté maso. Restujeme asi 7 minut, aby maso pustilo šťávu a nedělalo hroudy. Osolíme, opepříme, přidáme lečo, bazalku, kečup a necháme povařit. Podáváme se špagetami, můžeme posypat i sýrem.
Špagety na sto způsobů a tento recept je dobrý tip na další vyzkoušení.
Boloňské špagety mám rád.
Boloňské špagety s lečem a bazalkou jsou dobré.
Boloňské špagety s lečem a bazalkou vypadajú chutne.
jednoduché a při tom velmi chutné jídlo….děláváme taky
Těstoviny mám rád a proto i Boloňské špagety.
Boloňské špagety dělávám, moc nám chutnají
Boloňské špagety mám ráda.
Tak tohle je klasika, kterou snad dělal aspoň jednou úplně každý!