Králík na zázvoru se slaninou
Pokrmy z králíka – fotogalerie aranžmá na talíři Na sádle nebo oleji osmažíme cibulku a nadrobno pokrájenou slaninu, smažíme dozlatova. Králíka můžeme prošpikovat slaninou, nebude tak suchý. Maso naporcujeme, osolíme, pokmínujeme, posypeme zázvorem, trošku opepříme a dusíme skoro doměkka. Dáme dopéct do...
To bych moc ráda ochutnala, ale nemám králíka.
Jednoduché jídlo, ale bohužel zázvor nesnáším.
Králíka na zázvoru jsem ještě neochutnala, jsem zvědavá jaký je.
prosím napište sem někdo,kdo to vařil,jaké to bylo a ne že si ho budete teprve vařit,to nikoho tak nezajímá! 🙁
Zajímavý a určitě dobrý recept. Vyzkouším.
Zajímavý recept. Vyzkouším a určitě si pochutnáme.
Dobrý nápad a super recept, tohle mě láká a velmi ráda jej vyzkouším, určitě to bude mňamka 🙂
Prodám králičí maso z domácích králíků. Cena 80 Kč za kg. Váha jednoho zabitého a vykuchaného králíky je 1,5 až 2 kg. Popř. mohu prodat živé králíky za 60 Kč/kg. Kontakt email babf@seznam.cz
vypadá moc dobře někdy vyzkouším
zajímavý recept, až někdy nebudu vědět co uvařit, určitě si na něj vzpomenu 🙂
nedovedu si přestavit tuto chuť králíka
zajímavé – ten zázvor by tomu mohl dodat skvělou chuť
králika jsem už dlouho neměla, sem s nim