Jogurtové chlebánky s medem
Zpracujeme těsto a necháme vykynout. Potom tvarujeme bulky a necháme ještě chvíli kynout pod utěrkou. Každou nařízneme do kříže, potřeme vajíčkem rozšlehaným s vodou a posypeme dle chuti sezamovým semínkem, kmínem, vločkami a hrubou solí. Pečeme na 210 °C asi 20 minut.
Na fotce vypadají luxusně, určitě se dají udělat i z jednoho druhu mouky. U nás nemám možnost nakoupit tolik druhů.
Chlebánky – perfektný recept, a istotne tak perfektne aj chutia.
Poslední dobou peču domácí pečivo docela často. Chlebánky určitě vyzkouším.
vypadají krásně, vyzkouším, super
chlebánky určitě vyzkouším, mám ráda domácí pečivo
Vypadají skvěle. Pečivo s přídavkem jogurtu mně vždy baví.