Fondue se sýrem a muškátovým oříškem

Suroviny

bílého vína
2 dcl
sýra (dle vlastního výběru)
800 g
brandy
1 PL
škrobu
1 ČL
muškátový oříšek
dle chuti

Postup přípravy:

Do nádoby na fondue vlijeme víno a zahřejeme. Vsypeme kousky sýru se strouhaným muškátovým oříškem a mícháme až do rozpuštění. Zahustíme škrobovou moučkou rozmíchanou s troškou vína, krátce povaříme a dolijeme brandy. Fondue rozlijeme do nahřátých misek a střídavě napichujeme nejrůznější suroviny (opečené maso, ovoce, zelenina, opečená veka) podle vlastní chuti a máčíme je v sýrové omáčce.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.2.2017 5:56| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist