grilovana-kureci-kapsa-352x198.jpg

Grilovana kuřecí kapsa s bylinkami

Kuřecí prsíčka omyjeme, očistíme a rozklepeme na plátky. Osolíme je a na polovinu každého z nich položíme plátek šunky. Strouhaný sýr a bylinky smícháme, rozdělíme na 4 části a každou část rozložíme na plátek masa se šunkou. Překryjeme neobloženými půlkami masových plátků, okraje sklepeme...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist