Grilovana kuřecí kapsa s bylinkami

Suroviny

kuřecí prsní řízek (asi 200 g jeden)

4 ks

strouhaný 30% sýr Eidam

150 g

nasekané zelené bylinky

100 g

libová vepřová šunka

4 plátky

olej na potírání

2 PL

sůl

dle chuti

Postup přípravy:

Kuřecí prsíčka omyjeme, očistíme a rozklepeme na plátky. Osolíme je a na polovinu každého z nich položíme plátek šunky. Strouhaný sýr a bylinky smícháme, rozdělíme na 4 části a každou část rozložíme na plátek masa se šunkou. Překryjeme neobloženými půlkami masových plátků, okraje sklepeme k sobě a zajistíme párátky nebo kovovými jehlami. Připravené plátky potřeme olejem, rozložíme na gril a opékáme z každé strany přibližně 5 minut. Podáváme s čerstvou zeleninou.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
27.2.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist