jatrova-omacka.jpg

Smetanovo játrová omáčka

Játra očistíme (drůbeží nejsou tak náročná na přípravu). Pokud vidíme na játrech žlučový váček, je nutno ho odstranit. Chuť omáčky by byla hořká! Nakrájíme je na kostičky, vhodíme na rozpálenou pánev nebo do hrnce, kde máme zesklovatělou cibulku na...

Diskuze

1 komentář

    j
    jenetka

    Mám ráda játra a omáčky k nim.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist