Skvělý jahodový džem
Přebrané a omyté jahody zprudka vaříme, až se asi třetina šťávy odpaří. Po částech přidáme cukr a prudce vaříme ještě 5 minut. Horký džem naplníme do nahřátých sklenic, uzavřeme je víčky. Sterilujeme 25 minut při teplotě 85 °C.
Jemná kynutá bábovka s rozinkami
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
1 hodina středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina obtížné
Jánošíkova placka se sýrem a brambory
1 hodina snadné
Cizrnové medailonky s jogurtovým dipem
1 hodina středně těžké
Přebrané a omyté jahody zprudka vaříme, až se asi třetina šťávy odpaří. Po částech přidáme cukr a prudce vaříme ještě 5 minut. Horký džem naplníme do nahřátých sklenic, uzavřeme je víčky. Sterilujeme 25 minut při teplotě 85 °C.
Skvělý jahodový džem mám moc rád.
Moc velká dobrota na lívance.
SKVĚLÝ JAHODOVÝ DŽEM je výborný, najmä domáci.
Každý rok jahodový džem dělám.
Skvělý jahodový džem – není nad domácí
Jahodový džem už máme na komoře.
Skvělý jahodový džem už máme ve sklenicích.
výborný recept, teď je sezona jahod, takže super
Skvělý jahodový džem vypadá dobře
U nás doma je také favorit jahodový a ještě meruňkový.
Skvělý jahodový džem máme doma moc rádi.
milujeme jahodový
Já jahodový a meruňkový. To jsou nejlepší džemy.