jahodovy-dzem.jpg

Skvělý jahodový džem

Přebrané a omyté jahody zprudka vaříme, až se asi třetina šťávy odpaří. Po částech přidáme cukr a prudce vaříme ještě 5 minut. Horký džem naplníme do nahřátých sklenic, uzavřeme je víčky. Sterilujeme 25 minut při teplotě 85 °C.

Diskuze

13 komentářů

    s
    stana1

    Skvělý jahodový džem mám moc rád.

    nova2

    Moc velká dobrota na lívance.

    j
    jankac

    SKVĚLÝ JAHODOVÝ DŽEM je výborný, najmä domáci.

    b
    bobina1

    Každý rok jahodový džem dělám.

    s
    sumka55

    Skvělý jahodový džem – není nad domácí

    b
    Bobina1

    Jahodový džem už máme na komoře.

    s
    stana1

    Skvělý jahodový džem už máme ve sklenicích.

    g
    glady

    výborný recept, teď je sezona jahod, takže super

    l
    lucik21

    Skvělý jahodový džem vypadá dobře

    l
    ladouch

    U nás doma je také favorit jahodový a ještě meruňkový.

    s
    stana1

    Skvělý jahodový džem máme doma moc rádi.

    s
    soffie

    milujeme jahodový

    s
    stana1

    Já jahodový a meruňkový. To jsou nejlepší džemy.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist