Pečený králík na medu
Králíka naporcujeme, osolíme, okořeníme, potřeme medem, lehce zakápneme citrónem a naložíme na dva dny. Pak pečeme nejlépe na domácím sádle. Foto zdroj: profimedia.cz
Jemná kynutá bábovka s rozinkami
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
1 hodina středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina obtížné
Jánošíkova placka se sýrem a brambory
1 hodina snadné
Cizrnové medailonky s jogurtovým dipem
1 hodina středně těžké
Králíka naporcujeme, osolíme, okořeníme, potřeme medem, lehce zakápneme citrónem a naložíme na dva dny. Pak pečeme nejlépe na domácím sádle. Foto zdroj: profimedia.cz
Mäso z králika mám rada, ale nemôžem ho ja pripravovať.
Králíka pečeného na medu jsem nejedl.