pecena-kachna.jpg

Pečená kachna na medu s kmínem

Omytou kachnu dobře osušíme a ze všech stran i zevnitř osolíme a okmínujeme. Vložíme prsíčky nahoru do suchého pekáče, potřeme medem a přikryjeme pokličkou. Nepodlévat! Dáme do studené trouby a zapneme na 120°C. Pečeme 4 – 5 hodin (podle velikosti kachny). První čtyři hodiny...

Diskuze

5 komentářů

    j
    jankac

    Dala by som si.

    l
    ladouch

    Kachnu můžeme v jakékoliv podobě, je to dobrota.

    l
    lidka2

    Manžel má takto upravenou kachnu moc rád.

    nova2

    To bude chutný nedělní oběd!

    s
    Stanislav Brázdil

    Pečená kachna na medu s kmínem – neškodila by dnes na oběd.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist