kapri-hranolky.jpg

Kapří hranolky z Třeboně

Připravené filety z kapra očistíme a zbavíme kostí. Z vykoštěného filetu odřízneme spodní část břicha. Řez vedeme z místa, kde končily dlouhé kosti vedoucí od hřbetu kapra. Tato část břicha je jedinou částí ryby, kde nejsou vůbec žádné kosti a nehrozí tak nebezpečí, že...

Diskuze

5 komentářů

    a
    Alen

    Až bude kapr, vyzkoušíme.

    j
    jankac

    Kapří hranolky nerobievam, lebo kapor mi nechutí.

    l
    lucik21

    Kapří hranolky jsem neměla, ale vypadají dobře

    l
    lidka2

    U nás už kapra nejíme, takže ani kapří hranolky mě nezaujaly. Jinak ale dobrý nápad.

    b
    Bobina1

    Kapří hranolky – nejsem dítě, ale taky by mě chutnaly.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist