bramborovy-gulas.jpg

Guláš s bramborami a slaninou

Na sádle orestujeme cibuli, hovězí maso a slaninu. Přidáme kmín, mletou papriku, protlak, osolíme, opepříme. Zamícháme, zalijeme vývarem a dusíme. Když je maso skoro měkké, přidáme k němu brambory nakrájené na větší kostky, nakrájenou papriku a pórek a dovaříme. Zahustíme jíškou.

Diskuze

3 komentáře

    nova2

    Klasický, rychlý, výborný recept.

    l
    lucik21

    Bramborový guláš s hovězím masem mám ráda, občas ho dělám

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist