Grilovaná treska
Filety očistíme, osušíme, osolíme a opepříme. Pokapeme olivovým olejem a přidáme nasekaný česnek. Marinujeme cca 15 minut. Poté grilujeme cca 5 minut z každé strany (podle tloušťky filetu).
Jemná kynutá bábovka s rozinkami
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
1 hodina středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina obtížné
Jánošíkova placka se sýrem a brambory
1 hodina snadné
Cizrnové medailonky s jogurtovým dipem
1 hodina středně těžké
Filety očistíme, osušíme, osolíme a opepříme. Pokapeme olivovým olejem a přidáme nasekaný česnek. Marinujeme cca 15 minut. Poté grilujeme cca 5 minut z každé strany (podle tloušťky filetu).
Grilovaná treska je chutná.
Tresku mám v mrazáku, dělám ji většinou na másle a bylinkách, ale tohle je podobné…
Grilovano tresku bych si s chutí dala
Grilovaná treska ta musí být moc dobrá.