grilovana-treska.jpg

Grilovaná treska

Filety očistíme, osušíme, osolíme a opepříme. Pokapeme olivovým olejem a přidáme nasekaný česnek. Marinujeme cca 15 minut. Poté grilujeme cca 5 minut z každé strany (podle tloušťky filetu).

Diskuze

4 komentáře

    j
    jankac

    Grilovaná treska je chutná.

    p
    patricia077

    Tresku mám v mrazáku, dělám ji většinou na másle a bylinkách, ale tohle je podobné…

    l
    lucik21

    Grilovano tresku bych si s chutí dala

    b
    Bobina1

    Grilovaná treska ta musí být moc dobrá.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist