panenka-v-teste-352x198.jpg

Vepřová panenka v listovém těstě

Vepřové maso odblaníme a rozdělíme na 4 stejné části asi po 200 g, každou potřeme trochou oleje, osolíme a posypeme sušenou petrželkou. Listové těsto rozválíme na pomoučeném válu na plát a rozdělíme ho na 4 stejné čtverce. Na každý čtverec položíme jeden kus...

Diskuze

1 komentář

    b
    bobina1

    Vepřová panenka v listovém těstě – zajimavý recept.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist