Jak vařit co nejzdravěji? Smažení už dávno nefrčí!
Vše o zdraví
Vařit zdravě neznamená draze ani zdlouhavě. Stačí mít šikovného pomocníka a chuť dopřát svému žaludku jen to nejlepší! Znáte ty nejšetrnější varianty příprav pokrmů?
Horoskopy lásky: Berany a Býky zasáhne Amorův šíp. Kdo si musí na lásku počkat?
Horoskopy na nový týden: Blíženci a Raci září štěstím, Berany zaskočí nabídka
Spánek jako pomocník při hubnutí. Jen musíš vědět, v kolik hodin si jít lehnout
Kondom, sex na jednu noc a žvýkačka aneb Největší trapasy při pohovoru
Vše o zdraví
Vařit zdravě neznamená draze ani zdlouhavě. Stačí mít šikovného pomocníka a chuť dopřát svému žaludku jen to nejlepší! Znáte ty nejšetrnější varianty příprav pokrmů?
Komerční prezentace
Komerční prezentace
Komerční prezentace
Komerční prezentace
Přes léto využívám hlavně gril pokud to jde, protože je na něm jak maso, tak i jídlo chuťově úplně jiné a má to prostě něco do sebe 🙂
Hodně známá je hraška. Mají zdravou verzi jak na obalování, tak na zahuštění a další doplňky. Mrkni
Do čeho všeho jsou ty jejich produkty vhodné ? Najdu někde nějakou inspiraci ?
Oni jich mají víc, ale třeba ta vanilka je suprová do palačinek 🙂
A v čem tedy smažíte nebo obalujete ?
Když to takhle setřete ubrouskem a opláchnete, tak to zůstane čisté?
Záleží co chcete kupovat, ale já jsem si vybrala kvalitní nádobí, které budu mít na celý život. Koupila jsem si pánvičky, hrnce a napařovací hrnec z titanu. Líbí se mi, že pánvičku stačí setřít ubrouskem, a potom opláchnout pod vodou. Ale občas ji dám i do myčky.
Zařizuji si v našem novém domě kuchyni, a chtěla bych se zeptat, jestli mi dokážete poradit, z jakého materiálu zvolit nádobí? Mám jít do smaltu nebo nerezu? Nebo jaký materiál je nejlepší?
Nesmazim
Gril podle mně je nejlepší kameninový. Na pánvi se u nás určitě nešetří.
osobně vůbec nemám ráda smažené pokrmy, řízek jsem nemal asi tak 2 roky, jedinou výjimkou jsou smažené žampiony
Smažená jídla moc nemusím, raději si uvařím něco zdravějšího