Hubněte s Feminou: Mačingová dieta den čtvrtý

A jedeme dál. Mám za sebou 3 dny, které nebyly nic moc, ale dnešní ráno už se cítím lépe. Je fakt, že pokud jsem si vědomě organismus… no, jak to říct hezky … “zasvinila“, a to jsem na tom pracovala dlouho a soustavně, nemůžu čekat, že jeho čistění bude pohodička trvající pár hodin, že?

macingova-dieta_1_1-1100x618.jpg

Dnes nás čeká:

  • Snídaně: mrkev+jablko+ořechy+hrozinky+med
  • Oběd: mrkvový perkelt, sýr
  • Večeře: prokládaná cuketa

Přiznávám bez mučení, že snídani už nemůžu ani vidět. Včera jsem zjistila, že Mačingovou drží i jedna známá a ta si právě snídani nemůže vynachválit. Prý si nastrouhá kotel jablek a mrkve a průběžně to snídá až do oběda. Ale každý jsme jiný. Tiše závidím těm z vás, kterým to chutná. Začíná se mi zdát o rýžovém chlebu se sýrem nebo trochou marmošky. Asi jsem na tom dost špatně. 🙂

Mrkvový perkelt se fakt povedl. Mám ráda zeleninu a často jí dávám přednost před masem.  Perkelt krásně voní a já jsem si ho naložila na talíř kopec.

článek

Odpoledne se vyloženě těším na jogurt s medem a mandlemi. Beru to jako takovou malou odměnu. Ze setrvačnosti jsem si udělala kávu, kterou jsem následně vylila, protože kofein je zakázán. Známá mi teda trvdila, že to nevadí, a že ona si musí odpoledne kávu dát, jinak by to nezvládla a pak i ráno, protože by se bez ní neprobudila, ale já jsem tvrdá a já to zvládnu. Teda doufám.

Cuketa je moje oblíbenkyně, takže se na večeři těším. Při zapékání nádherně voní. Známá mi říkala, že místo do trouby ji dala na talíři do mikrovlnky.  Pak to asi také zkusím a porovnám.

Tak prokládaná cuketa je tak dobrá, že se stane součástí mého jídelníčku i po skončení Mačingové. To vím stopro.

A jak pokračujete vy?

Tak zase zítra
Pa Monča

Foto zdroj: profimedia.cz

12.1.2014 12:00| autor: Monča

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist