Hubněte s Feminou: Mačingová dieta den dvacátý pátý

Tak dneska ukončila Mačingovku moje vzdálená sestřenice. Ani jsem nevěděla, že ji drží, ale volala mi, že čte články a že u nich v práci to drží děvčata dohromady a také si navzájem vaří jídla. Což mi přijde jako super nápad.

Prý se všechny podporovaly a také ušetřily čas, právě proto, že si navzájem pomáhaly s vařením. Také si udělaly v kanceláři tabulku, ve které uvedly startovní váhu a míry a vysněný výsledek. Slíbily si, že se změří a zváží až po skončení.

Moje sestřenice zhubla 4 kg, ale v pase šla dolu o 17 centimetrů !!! Boky o 9 cm a co se týká prsou, tak jí zůstala!! Její kolegyně jsou na tom podobně. Nejvíce zhubly 11 kilo a nejmíň 2 kila. Rozpětí centimetrů okolo pasu je 6 – 17 centimetrů.

Sestřenice se mi přiznala, že to trošku flákala. Teda jídelníček dodržovala, ale pila kávu s mlékem 2x denně, místo brokolice a fazolových lusků s česnekem si dávala to, co jí zbylo – buď perkelt, prokládanou cuketu nebo polévky. Takže pokud jste maličko švindlovaly, tak se nebojte. Určitě to vyjde.

článek

A my ale ještě pořád frčíme dál, takže co nás dneska čeká:

Snídaně: mrkev + jablko…..

Oběd: salát z červené řepy + smažená krůtí prsa obalená ve vlašských oříškách

Večeře: salát z červené řepy + tuňák

Autorka tvrdí, že bychom si měli maso obalovat v oříšcích nebo mandlích. Klasický trojobal prý v žaludku kvasí několik hodin, než se začne trávit. Takto upravené maso mi chutná, ale na řízek prostě bohužel nedám dopustit. Nebudu ho jíst často, ale jednou za měsíc si ho vychutnám, to vím… Ach jo….:-)

Pa Monča

Foto: Profimedia.cz

2.2.2014 12:00| autor: Monča

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist