Kouzlení, rozchody i nová soutěž! Užij si prima týden s Feminou!

Taky ti přijde, že pondělní ráno by klidně mohlo z týdenního rozvrhu zmiznout? Taky se ti tak strašně po víkendu nechce vstávat a už vůbec ne se pustit do práce? Než se nám podaří prosadit peticí třídenní víkend a pouze čtyři pracovní dny, nabízíme ti jako náhradu alespoň prima zábavu s Feminou. 🙂

A co tě tento týden čeká?

Podíváme se na zoubek nekonečnému sporu mezi máslem a margarínem, zjistili jsme pro tebe, jak to s nimi ve skutečnosti je a asi budeš výsledkem našeho pátrání hodně překvapená. Pro všechny spořivé šikulky je připravený super nápaditý článek, jak vykouzlit z PET lahví dekorace, světlo, koště nebo stylové krmítko. Pro ty kreativnější je tu i možnost udělat si z nich člun nebo skleník. Budete mrkat, jak jsou lidé nápadití. My v redakci nechápeme, kam na to chodí. 

Ten bídák, co ti zlomil srdce

Zabrousíme ale i do vážnějších témat. Pokud si právě teď procházíš rozchodem a moc se ti nedaří jej překonat, pak si nenech ujít článek 6 důvodů, proč odpustit svému ex. Dozvíš se nejen, jak se přes rozchod přenést, ale také, jak přestat nenávidět toho zrádce, co ti zlomil srdce. Jen díky tomu se totiž můžeš posunout dál a najít novou lásku. 

Plný pytel zábavy

Prolítli jsme pro tebe také nejnovější aplikace do telefonu a našli jsme takové, co ti pomůžou s hubnutím. Nabídneme ti i spoustu módních a kosmetických tipů a nezapomeneme ti také protáhnout mozkové závity naším vědomostním kvízem. Tentokrát budeme poznávat slavné stavby světa, tak už se můžeš začít připravovat. 

A pro všechny milovnice soutěží a kosmetiky máme také super zprávu. Tento týden si spolu s námi můžeš zasoutěžit o micelární vodu Bioderma. Šanci na výhru má hned 10 z vás. 

Ve středu na všechny milovnice výkladů karet čeká také Online výklad s naší Sárou, tak si ho nenechej utéct!

A na co se můžeš těšit do budoucna?

Chystáme pro tebe velké změny nejen v obsahu, ale také ve Femina klubu. Budeš nadšená z báječných cen i nových možností, jak získat body navíc. 

Teď už se ten týden nejeví zase tak zle, co říkáš? Tak krásné jarní dny s Feminou!

20.4.2015 12:00

Další testy kosmetiky

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist