Má smysl používat umělá sladidla?

1 fotografieDiety a jak na ně

Evropa tloustne. Cukr je bílý jed. Sladkosti způsobují cukrovku. Taková varování se ozývají stále dokola. I proto v obchodech přibývá výrobků s označením light a mnoho zákazníků jim dává přednost stejně jako sladidlům, která nahrazují cukr. Ale je to...

Diskuze

3 komentáře

    Hana

    Pro mě má určitě smysl, udržuju si s ním váhu, používám nízkokalorické sladidlo SlaDIA a jsem spokojená, snažím se cukry omezit úplně, ale třeba čaj nebo kávu bych nevypila neoslazenou, tak to řeším takhle. I chuťově je dobré.

    v
    veronikasr

    Dávám přednost normálnímu cukru, myslím, si že umělá sladidla jsou nezdravá. Nejlepší pro hubnutí je omezení všeho sladkého!

Zpět na článek

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist