Vánoční kuchařka: Nepečená kakaová dobrota

Máte rádi sladké, ale neradi pečete? Pojďte si připravit dobrůtku, aniž byste museli zapnout troubu.

Ingredience:

•    3 dcl vody
•    1 kakao
•    1 máslo
•    3 žloutky
•    11 dkg cukru moučka
•    2 balíčky dětských piškotů

Postup:

Svaříme vodu s kakaem a necháme vychladit. Máslo, žloutky a cukr pak umícháme do pěny. Dětské kulaté piškoty smícháme s vychlazeným kakaem a nakonec s máslovou pěnou.

Formu na srnčí hřbet vyložíme celofánem a do něj uplácáme vzniklou hmotu. Dáme na 24 hodin do lednice. Krájíme na plátky a můžeme ozdobit šlehačkou.

2.12.2007 12:00| autor: Zuzka

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist