Vánoční kuchařka: Mexická vánoční pánev

Vánoce se slaví i v Mexiku.

Jak bohatá na chuti je mexická kuchyně, dokazuje další recept z Vánoční kuchařky.

Potřebujete:

•    0,5 kg mletého hovězího masa
•    1 malá cuketa
•    1 paprika (nejlépe žlutá a červená, aby byl pokrm hezky barevný)
•    1 rajský protlak (větší)
•    1 sterilované červené fazole
•    1 kysaná smetana
•    sůl dle chuti

Koření:

1.varianta – trochu skořice
2.varianta – paprika sladká a pálivá

Postup:

Maso osmahněte na trošce oleje, přidejte rajský protlak, sterilované fazole, sůl dle chuti a koření dle chuti.

Poduste maso a nakonec přidejte na kostičky nakrájenou cuketu a papriku. Chvíli ještě poduste tak, aby zelenina zůstala „křupavá“.

Při podávání ozdobte navrchu kysanou smetanou. Lze podávat s chlebem, bramborami a rýží.

28.11.2007 12:00| autor: Zuzka

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist