Vánoční kuchařka: Mexická vánoční pánev

Vánoce se slaví i v Mexiku.

Jak bohatá na chuti je mexická kuchyně, dokazuje další recept z Vánoční kuchařky.

Potřebujete:

•    0,5 kg mletého hovězího masa
•    1 malá cuketa
•    1 paprika (nejlépe žlutá a červená, aby byl pokrm hezky barevný)
•    1 rajský protlak (větší)
•    1 sterilované červené fazole
•    1 kysaná smetana
•    sůl dle chuti

Koření:

1.varianta – trochu skořice
2.varianta – paprika sladká a pálivá

Postup:

Maso osmahněte na trošce oleje, přidejte rajský protlak, sterilované fazole, sůl dle chuti a koření dle chuti.

Poduste maso a nakonec přidejte na kostičky nakrájenou cuketu a papriku. Chvíli ještě poduste tak, aby zelenina zůstala „křupavá“.

Při podávání ozdobte navrchu kysanou smetanou. Lze podávat s chlebem, bramborami a rýží.

28.11.2007 12:00| autor: Zuzka

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist