Vánoční kuchařka: Mexická vánoční pánev

Vánoce se slaví i v Mexiku.

Jak bohatá na chuti je mexická kuchyně, dokazuje další recept z Vánoční kuchařky.

Potřebujete:

•    0,5 kg mletého hovězího masa
•    1 malá cuketa
•    1 paprika (nejlépe žlutá a červená, aby byl pokrm hezky barevný)
•    1 rajský protlak (větší)
•    1 sterilované červené fazole
•    1 kysaná smetana
•    sůl dle chuti

Koření:

1.varianta – trochu skořice
2.varianta – paprika sladká a pálivá

Postup:

Maso osmahněte na trošce oleje, přidejte rajský protlak, sterilované fazole, sůl dle chuti a koření dle chuti.

Poduste maso a nakonec přidejte na kostičky nakrájenou cuketu a papriku. Chvíli ještě poduste tak, aby zelenina zůstala „křupavá“.

Při podávání ozdobte navrchu kysanou smetanou. Lze podávat s chlebem, bramborami a rýží.

28.11.2007 12:00| autor: Zuzka

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist