To nejlepší nádobí do vaší kuchyně!

1 fotografieKuchyně

Tedy hrnec s velkým H, nebo nádobí s velkým N. Jak je libo, dnešní kuchyně mají mnohem širší výběr z materiálů, kterými oblaží své sporáky a varné desky. Jaké nádobí je tedy to nej?

Diskuze

21 komentářů

    Tereza

    Litinové nádobí je fajn, ale osobně nedám dopustit na titanové. To je zatím snad můj největší letošní objev. Vařím poměrně dost a ráda, takže vidím velký rozdíl oproti nerezovému, které jsem měla. I když je trochu dražší, tak se podle mě vyplatí do něho investovat.

    Klárka

    Koupila jsem si napařovací hrnec z titanu od zgastro .cz, kde se dá spodní hrnec používat jako klasický hrnec, stál mne 2000 korun, a jsem s ním opravdu velice spokojená.

    Renata

    Mohla bych se zeptat, jaký jste si tedy přesně koupila? Kolik to stálo?

    Klárka

    Já používám napařovací hrnec hodně, dělám v něm rybu, knedlíky, těstoviny, a také brambory, které dokáže připravit opravdu dobře, koupila jsem si ale titanový hrnec, a skleněné nástavce, abych nemusela kupovat takový ten plastový parní hrnec.

    Renata

    Holky máte některá zkušenosti s parním hrncem? Vyplatí se kupovat? Jak se v tom vaří?

    Tereza

    Mám v kuchyni již pár kousků litinového nádobí. nedávno jsem si pořídila nově grilovací litinovou pánev http://grilovaci-panev.cz/ a uvažuji. Doporučuji jít ale do značky SKEPPSHULT. Vařte zdravě a chutně. Dostaneš 25 let záruku na litinu od výrobce. Zdravotně absolutně nezávadná a má vynikající vlastnosti.

    Jiřina22

    Docela fajn recenze na litinové nádobí je na http://kvalitni-hrnce.cz/ a litinové nádobí ve výsledku vyznívá skutečně kvalitně.

    l
    lidka2

    taky mám všehochuť, ale u hrnců dávám přednost smaltu

    Lucka

    Ahoj, taky mám doma od všeho kousek, ale minulý rok jsem dostala „pod stromeček“ hrnce z přírodní litiny (není to úplně litina ze článku). Měla jsem z nich radost a teď, když je mám odzkoušené, můžu říct, že se v nich dá vařit všechno. Fungují i jako zapékací mísa, výborně vedou teplo a nic se mi na nich nepřipaluje. Snad jediná nevýhoda je opravdu ta váha, ale dá se na to zvyknout. Vřele doporučuji, info o přírodní litině se dá najít tady: http://kvalitni-hrnce.cz/dopurucujeme-hrnce-z-litiny

    m
    mistrix

    Také mám ten pocit, že mam doma od každého něco 🙂

    h
    helenadon

    já používám titanové nádobí se kterým jsem velice spokojená

    x
    xxkouckaxx

    momentálně máme doma takovou všehochuť , ale šetřím si na novou nerezovou sadu !

    x
    xxkarelxx

    mám takový pocit , že máme doma od každého druhu kousek

    x
    xxkarelxx

    mám takový pocit , že máme doma od každého druhu kousek

    l
    Lafik

    Na smaltovaném a nerez nádobí se vaří nejlépe …

    a
    aniahon

    doma mám převážně teflon, ale od zimy už pokukuji po titanu. Za rozumnou cenu.

    x
    xxkouckaxx

    my máme doma asi od každého druhu něco a volím podle druhu jídla které vařím

    m
    maruskaji

    Osobne mam nejradeji nerezove a sklenene hrnce.

Zpět na článek

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist